pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

POČELA SANACIJA POSTROJENjA ZA PREČIŠĆAVANjE OTPADNIH VODA U NASELjU GAJ

 
20201119_Kolektor_G.jpg

Direktor JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", Dragan Đorđević, Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković i predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović, prisustvovali su danas početku radova na realizaciji još jednog velikog projekta za unapređenje zaštite životne sredine na teritoriji GO Barajevo vrednog blizu 125 miliona dinara.
Prilikom izgradnje stambenog naselja Gaj 1987. godine izgrađeno je i predmetno postrojenje koje predviđa prečišćavanje vode biiološkim tretmanom i koje je vremenom devastirano i bilo je van funkcije.
Projektom sanacije je predviđeno da postrojenje prečisti otpadne vode za 5000 ekvivalentnih stanovnika pre ispuštanja u Barajevsku reku.
„Naš centralni prioritet je ulaganje u životnu sredinu i prečišćavanje otpadnih voda. Radujem se današnjem danu jer počinje realizacija još jedne ovako velike i zahtevne investicije. Posebno mi je važno, da ćemo ovim projektom šetalište pored Barajevske reke potpuno staviti u funkciju, tako da i nastavak izgradnje šetališta na drugoj obali dobija potpuni smisao. Ovo je primer kako se gradi društvo. Barajevo više nikada neće biti samo jedna nerazvijena prigradska opština što smo i pokazali u protekle četiri godine“, naglasio je predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_KI2.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati