pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

POSETA MEĐUNARODNOM SAJMU POLjOPRIVREDE U BIJELjINI

 
DSCN0918.JPG

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Gradske opštine Barajevo je u saradnji sa Privrednom komorom Beograda, omogućila poljoprivrednim proizvođačima, predsedniku Udruženja stočara Barajevo i ostalim članovima Udruženja, posetu Međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Bijeljini.
Predstavnici Privredne komore Beograda i delegacija istaknutih privrednika, preduzetnika, predstavnika instituta, profesora Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, predstavnika zadruga, istaknutih poljoprivrednih proizvođača, posetili su XII Međunarodni poljoprivredni sajam “INTERAGRO” u Bijeljini i uzeli učešće na istom. Gospodin Predrag Ćurčić, potpredsednik Privredne komore Beograda, koji je predvodio delegaciju, na  otvaranju sajma, istakao je  značaj učvršćivanja poslovnih kontakata privrednika u regionu, a sve u cilju povećanja izvoza srpskih proizvoda u Republiku Srpsku i uvećanja robne razmene između dva tržišta. Istom prilikom, prisutnima su se obratili predsednik Republike Srpske, gospodin Milorad Dodik, gradonačelnik grada Bijeljina, gospodin Mićo Mićić, koji je i dočekao delegaciju iz Beograda, kao i predstavnici Vlade Republike Srpske i Privrednih komora Vojvodine i Beograda.
Organizatori sajma bili su grad Bijeljina, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a po prvi put kao partner sajma bila je Privredna komora Vojvodine, čime je ukazano na važnost saradnje između Republike Srbije i Republike Srpske. Na sajmu je učestvovalo 120 izlagača iz zemalja regiona, kao i izlagači iz Austrije, Italije, Slovenije i Poljske.

Na sajmu su se mogli degustirati vrlo kvalitetni prehrambeni proizvodi i alkoholna pića. Pripremljen je i distibuiran reprezentativan promotivni materijal.
Organizacija posete sajma  Privredne komore Beograda, takođe je bila vrlo uspešna. Nakon završenog obilaska sajma, organizovana je poseta etno selu Stanišić, a domaćin obilaska bio je uvaženi dekan Poljoprivrednog fakulteta Bijeljina, čime je još više pospešena saradnja i prijateljski odnosi sa Poljoprivrednim fakultetom u Zemunu i naučnim institucijama iz Beograda.
Poseta Međunarodnom sajmu poljoprivrede, bila je jedinstvena prilika da se razmene znanja i iskustvo i da se poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Barajevo upoznaju sa inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati