pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

POČELA DEČIJA NEDELjA – ODRŽAN ĐAČKI PARLAMENT

 
DSC0134.JPG

Organizacija Deca Barajeva i Centar za kulturu Barajevo, već po tradiciji svake prve nedelje u oktobru organizuju dečiju nedelju. Ove godine program u okviru Dečije nedelje otvorila je Tanja Santrač, savetnica predsednika Narodne skupštine Srbije Nebojše Stefanovića, koja je prisustvovala đačkom parlamentu održanom 7. oktobra u velikoj sali Skupštine Gradske opštine Barajevo. Učenike barajevskih osnovnih škola primili su predsednica opštine Barajevo Branka Savić i predsednik Skupštine GO Barajevo Saša Kostić. Oni su odgovarali na brojna pitanja osnovaca koja su se  uglavnom odnosila na uslove rada u školama i planovima opštine vezane za potrebe dece i omladine u oblasti sporta i rekreacije, ali i u oblasti kulture i zabave.
Tanja Santrač je članove đačkog parlamenta upoznala sa radom Narodne skupštine i predsednika Skupštine , posebno sa aktivnostima na planu poboljšanja položaja mladih i obećala pomoć predsednika Skupštine u rešavanju problema na koje  su ukazali učenici Barajeva, a koji su u nadležnosti republičkih organa i institucija.
Dečija nedelja ove godine trajaće do 13. oktobra i biće obeležena nizom manifestacija i akcija, među kojima je i akcija prikupljanja pomoći u školskom priboru za siromašnu decu, akcija čišćenja i ulepšavanja životne sredine.
U četvrtak, 10. oktobra, organizuje se tradicionalni maskenbal, a na programu su i likovne radionice, sportski susreti i pozorišne predstave.
U subotu, 12. oktobra, 60 dece iz Barajeva  prisustvovaće prijemu kod predsednika Narodne skupštine i učestvovati  u oslikavanju platoa ispred Skupštine zajedno sa decom iz svih krajeva Srbije.
Dečija nedelja završava se 13. oktobra kada će deca iz Barajeva u organizaciji KUD-a Vranić prisustvovati manifestaciji „Berba grožđa“ u Topoli.Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati