pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

ZAVEŠENA IZGRADNjA CEVOVODA LIPOVICA - VRANIĆ

 
DSC0636.JPG

Povodom završetka radova na cevovodu Lipovica – Vranić u dužini od osam kilometara predstavnici  gradskog Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, Beogradskog vodovoda i kanalizacije i opština Barajevo i Lazarevac obišli su trasu ovog cevovoda i brojnim novinarskim ekipama preznetovali podatke o značaju izgradnje ovog magistralnog cevovoda za opštine Barajevo i Lazarevac.
Direktor JKP Beogradski vodovod i kanalizacija Cvijo Babić posebno je istakao činjenicu da su radovi na ovom cevovodu završeni dva meseca pre roka, što će ubrzati i drugu fazu radova koja podrazumeva izgradnju cevovoda do naselja Stepojevac u opštini Lazarevac. Radovi su uspešno završeni, istakao je on, zahvaljujući zajedničkim  naporima Grada Beograda, koji je obezbedio sredstva u visini od 72 miliona dinara, Beogradskog vodovoda i izvođača radova, kojima je na ruku išlo i lepo vreme ..
Predsednik opštine Lazarevac Dragan Alimpijević očekuje da će i druga faza izgradnje cevovoda do Stepojevca takođe biti završena pre roka, a da će izgradnju sekundarne vodovodne mreže na području opštine Lazarevac pomoći i Opština i RB Kolubara.
Predsednica opštine Barajevo Branka Savić istakla je značaj završetka ovih radova za poboljšanje vodosnbdevanja dela opštine Barajevo, jer će se ubuduće rezervoar Gunjice u Vraniću koristiti u punom kapacitetu što će doprineti pojačanom i stabilizovanom vodosnabdevanju za oko 2000 građana koji su već povezani na centralni gradski vodovod.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati