pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

OBELEŽEN DAN OSLOBOĐENjA BARAJEVA U PRVOM SVETSKOM RATU

 
DSC0713.JPG

U organizaciji Opštine Barajevo i Udruženja potomaka ratnika Srbije 1912-1920.godine obeležena je 95. godišnjica oslobođenja Barajeva u Prvom svetskom ratu. Tačno pre 95 godina, na svetog Luku 1918. godine, jedinice 1. armije vojvode Bojovića  oslobodile su teritoriju opštine Barajevo, da bi već 1. novembra bila oslobođena i srpska prestonica Beograd.
Povodom obeležavanja ove godišnjice organizovan je prijem u opštini Barajevo za potomke ratnika .Tom prilikom , za posebne zasluge i saradnju,svečano su uručene počasne članske karte Udruženja predsednici opštine Barajevo Branki Savić, predsedniku i zameniku predsednika Skupštine Gradske opštine Barajevo Saši Kostiću i Branku Mijailoviću i  Saviću Bojoviću, potomku legendarnog vojvode iz Prvog svetskog rata Petra Bojovića.
U sklopu obeležavanje ove godišnjice, u mesnoj zajednici Glumčevo Brdo delegacije opštine Barajevo, Udruženja potomaka i mesne zajednice položile su vence na spomen obeležje palim ratnicima za slobodu Srbije, a učenici podučnog odeljenja škole u Glumčevom Brdu izveli su prigodan program.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati