pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

NASTAVLjENI RADOVI NA IZGRADNjI ŠETALIŠTA I NOVOG MOSTA

 
setaliste_2.jpg

U Barajevu su nastavljeni radovi na izgradnji i uređenju šetališta pored Barajevske reke. Postavljene su svetiljke kojima su osvetljene gornja i donja šetna staza i posađene kuglaste katalpe  na mestima gde je predviđeno postavljanje klupa, tako da će pored  dekorativne uloge praviti i prijatnu hladovinu a u isto vreme biti i odbrana od komaraca. U toku su radovi na postavljanju stuba javne rasvete kod starog mosta u centru Barajeva koji će osvetljavati most i stepenište kao i deo staze za šetanje.
Veće Gradske opštine Barajevo obezbedilo je iz kapitalnog budžeta sredstva za 3. fazu izgradnje šetališta i 3. fazu izgradnje mosta kod crkve u Barajevu. Ovom fazom obuhatiće se nastavak izgradnje gornje staze šetališta i biciklističke staze do novog mosta, neophodni zemljani radovi na donjoj stazi, kao i radovi na obezbeđenju stope mosta.
Trećom fazom izgradnje mosta biće obuhvaćeni radovi na ukrućenju mosta betonskim gredama i kolskog navoza na most sa desne strane reke - do crkve. U planu je i 4. faza  donje šetne staze i prolaza ispod mosta sa izradom stepeništa i rampe za invalide sa druge strane mosta, kao i 4. faze mosta koja obuhvata obezbeđenje i  izradu navoza sa leve strane reke, čime bi se most priveo nameni za upotrebu kao kolski most za prelazak vozila i pešaka.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati