pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

TURNIR U LISOVIĆU ZAVRŠEN TRIJUMFOM „OTPISANIH“

 
Glavna_Otpisani.JPG

Finalno veče 38.noćnog turnira u malom fudbalu „Lisović 2017“ proteklo je u apsolutnoj dominaciji i izvanrednoj igri ekipe „Otpisani“ iz Beograda. Oni su u meču za pobednički pehar, u seniorskoj konkurenciji, prosto pregazili suparnike iz ekipe „Drača“ tako što su protivničku mrežu zatresli čak pet puta dok je golman pobedničke ekipe loptu iz mreže vadio samo jednom.. U odlučujućem susretu pobednicima je polazilo sve od noge. Sevali su udarci ka protivničkom golu sa svih pozicija, ređali su se filigrantski driblinzi na „petoparcu“ a što je najvažnije nekoliko stotina ljubitelja fudbala bilo je u prilici da vidi čak šest pogodaka.
Najneizvesnija borba završne večeri viđena je u finalnom susretu pionirskih ekipa „Amateri“ i „Micubiši“. Posle velike drame trofej namenjen pobedniku otišao je u ruke kapitena „Amatera“ koji su posle penal serije uspeli da trijumfuju. Na kraju regularnog dela meča  meča rezultat je glasio 2:2
U kadetskoj konkurenciji prvo mesto pripalo je ekipi „Somovi“ koja je sa 8:1 slavila protiv „Barajevo bojsa“.
U konkurenciji petlića pobednički pehar sasvim zasluženo ja pripao fudbalerima „FK Tron“ koji su u finalu deklasirali „Veliku Moštanicu “ sa 8:1.
Treba reći da je  utakmice na  noćnom  turniru u Lisoviću, koji je ove godine trajao od 26.juna do 3.jula, ukupno posmatralo nekoliko hiljada gledalaca što govori da ova sportska priredba ne gubi na popularnosti i atraktivnosti već naprotiv iz godine u godinu privlači sve veći broj ljubitelja malog fudbala. Pehare i medalje finalistima uručili su Saša Savić član Veća gradske opštine Barajevo a ujedno i rukovodilac sportskog dela ove manifestacije kao i Vujadni Paunović organizator kompltnog programa turnira.
Organizacija je i ove godine bila besprekorna, a sem nekoliko sitnijih incidenata koji su se dogodili u žaru borbe, možemo konstatovati da će i ovaj turnir svima ostati u lepom sećanju. Pokrovitelj turnira bila je SO Barajevo uz podršku  Centra za kultru ,Fudbalskog kluba“Lisović 1977“ i Organizacionog odbora MZ Lisović.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati