pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

„LASTA“ - NOVI AUTOBUSI ZA BARAJEVO

 
glavna_43510.JPG

Na inicijativu predsednika opštine Slobodana Adamovića Barajevo dobilo dva nova solo autobusa. Uskoro stižu i dva nova zglobna autobusa.

„Lasta“ koja je na tenderu dobila posao da u Beogradu obavlja prevoz putnika ubrzano obnavlja svoj vozni park. Tako je i vozni park u Barajevu od  danas bogatiji za dva nova solo vozila i jedno zglobno vozilo koje ispunjava sve uslove za prevoz putnika. Ova tri autobusa prevoziće putnike na liniji Banovo Brdo – Barajevo, a  sva vozila su sa klimom, što je u ove vrele dana za putnike i te kao bitno.
Kako smo saznali uskoro u Barajevo stižu i dva nova zglobna autobusa, pa će vozni park radne jedinice u Barajevu, kada se u obzir uzmu i dva nova autobusa koja su u saobraćaj uključena februara ove godine, biti znatno podmlađen, a putnici zadovoljniji kvalitetom prevoza.
Primopredaji novih autobusa  prisustvovali su predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović i zamenik predsednika opštine Slavko Gajić. Predsednik opštine  Slobodan Adamović je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što se poštuje dogovor sa „Lastom“ da će Barajevo biti uključeno u raspodelu novih autobusa prilikom svake buduće isporuke, a posebno je naglasio dobru saradnju sa direktorom RJ „Avala“ Miodragom Krkalovićem.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati