pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

PREDSEDNIK OPŠTINE RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA

 
glavna_resize.JPG

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović primio je danas u zgradi opštine građane iz Naselja Gaj, Guncata, Lisovića i još nekih naselja koji su nenajavljeno došli u opštinu da iskažu svoje nezadovoljstvo koje je kulminiralo zbog problema u snabdevanju vodom i problema sa psima koji su nedavno u Naselju Gaj napali jedno dete i ženu i naneli im povrede opasne po život. Razgovoru sa građanima prisustvovao je i zamenik predsednika opštine Slavko Gajić.
U toku razgovora sa predsednikom opštine građani su ukazali i na druge probleme zbog kojih se, kako kažu, osećaju kao građani drugog reda. To su problemi prevoza putnika koji obavlja „Lasta“, zatim problemi zbog čestih prekida u snabdevanju električnom energijom, kao i neredovnog odvoženja smeća.
Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović saslušao je građane i obavestio ih šta opština čini da se ovi, kao i neki drugi problemi o kojima je bilo reči prevaziđu. Dosta ovih problema o kojima je bilo reči nisu u nadležnosti opštine pa je dogovoreno da se u narednim danima organizuje još jedan sastanak na koji će biti pozvani i predstavnici Beogradskog vodovoda, „Laste“, Elektrodistribucije, Veterine Beograd i Javnog komunalnog preduzeće „10. oktobar“ iz Barajeva. O vremenu održavanja ovog sastanka građani će blagovremeno biti obavešteni.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati