pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

„IZAĐI MI NA TEGLU“ PRVI PUT I U BARAJEVU

 
DSC_0092_88834.JPG

Organizacija “Bašta Mašta” pokrenula je  jedinstvenu manifestaciju na teritoriji cele zemlje pod nazivom IZAĐI MI NA TEGLU. Konceptualno neobičan, autentičan, prepoznatljiv, društveno odgovoran – karavan manifestacije IZAĐI MI NA TEGLU u ovoj sezoni posetio je više od 15 gradova širom Srbije u potrazi za naj ajvar majstorom u 2017. godini. Učešće na ovoj manifestaciji uzela je i opština Barajevo.
Povodom Dana i slave GO Barajevo, manifestacija „IZAĐI MI NA TEGLU“ održana je u ponedeljak 28. avgusta 2017. godina na platou ispred bivšeg Amana u Barajevu. Manifestaciju je otvorio predsednik GO Barajevo, Slobodan Adamović.
U sklopu manifestacije, organizovan je i TEGLA BAZAR koji je bio postavljen na Barajevskom šetalištu i kod crkve Sveti Sava u Barajevu.  Pored toga, organizovan je i bogat kulturno – zabavni program u kome su učešće uzeli najmlađi sugrađani, kulturno-umetnička društva, umetnici, slikari, Ženski tamburaški sastav „La Banda“ iz Novog Sada. Učešće na takmičenju „Izađi mi na teglu“ u organizaciji Centra za kulturu Barajevo, uzelo je 15 ekipa iz svih mesnih zajednica opštine Barajevo. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja u pravljenja ajvara je ekipa Vranić 1, na čelu sa Oliverom Ilić.
Članovi žirija su bili: Milan Dimitrijević, kuvar Restorana „Kod Momčila“, Dušica Petrović, kuvar Etno restorana „Zornića kuća“ i Violeta Đorđijev, diplomirani tehnolog.
Prvoplasirana ekipa direktno ide na završno takmičenje ovog projekta u Sokobanju, a glavna nagrada ( šporet ) je poklonjena u humanitarne svrhe, Vitomiru Stevanoviću iz Meljaka.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati