pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

VELIKO INTERESOVANjE ZA SENIOR KARTICE

 
seniorkartica02.jpg

Grad Beograd je pokrenuo program Senior kartice za sve penzionere Beograda i ove kartice se potpuno besplatno dele penzionerima od 1. novembra. Opština Barajevo  organizovala je podelu ovih kartica u Uslužnom centru u zgradi opštine i mesnim kancelarijama u Meljaku i Vraniću. Već prvih dana vladalo je veliko interesovanje barajevskih penzionera za Senior karticu koja će im omogućiti da ostvare brojne popuste i uštede.
Predsednik Gradske opštine Barajevo Slobodan Adamović poziva sve barajevske penzionere da se prijave za Senior karticu, a opštinski službenici će im pomoći u popunjavanju obrazaca i dati sva potrebna obaveštenja.
-Grad Beograd  je pokrenuo ovu akciju kako bismo se i na ovaj način odužili našim najstarijim sugrađanima za sve što su učinili za naš grad i opštinu, kaže predsednik opštine. Penzioneri će sa ovom karticom moći da ostvare uštede u svom budžetu jer će im mnogi proizvodi i usluge biti dostupni po nižim cenama. Grad je već obezbedio za sve penzionere niz pogodnosti za korisnike Beogradske senior kartice. Na primer, za 150 dinara dobiće trajnu članarinu u bibliotekama čiji je osnivač grad Beograd. Najstariji sugrađani će imati popust od 30 do 50% u pozorištima, Muzeju grada, Zoološkom vrtu, a niže cene važiće za penzionere i u „Apotekama Beograd“, „Veterini Beograd“ itd.
Penzioneri iz Barajeva moći će da koriste sve ove pogodnosti u Beogradu, kao i u brojnim prodavnicama u gradu i opštini , a očekuje se da će se broj prodajnih mesta na kojima se ostvaruje popust biti  znatno proširen.
U opštini Barajevo prvih dana ove akcije popuste za penzionere obezbedili su STR MMP „Stanojčić“ iz Meljaka koji odobrava popust od 5% na celokupan asortiman, osim bele tehnike, za gotovinsko plaćanje i plaćanje čekovima 6 meseci, VIS-KOMERC iz Meljaka koji odobrava popust od 5% na materijale za krečenje, 10% na molerske alate , dekorativni stiropor i betonsku galanteriju, Društvo za proizvodnju, promet i usluge „Ploča“ odobrava popust od 5% na proizvode koji se prave kod njih (kulije i teraco ploče, stepeništa, betonske žardinjere, ivičnjaci...), SZTR „Drača“ 5% na građevinski materijal i opremu, boje, lakove, elektro materijal, vodovod i kanalizacija i dr. iz svog asortimana, osim na belu tehniku.
Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović ističe da je opština i do sada na razne načine pomagala penzionere preko njihovih udruženja, a posebno je od strane penzionera dobro prihvaćena akcija organizovanja jednodnevnih izleta. Predsednik opštine ovom prilikom poziva sve vlasnike trgovinskih i drugih radnja za promet robe i usluga da se priključe ovoj akciji i omoguće popust za vlasnike Beogradske senior kartice jer će od toga i sami imati koris preko povećanog prometa.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

PopisPoljop_logo2018.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_SPORT_47051.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati