pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

POČELA DISTRIBUCIJA KANTI ZA SMEĆE

 
DSC_0593_55108.JPG

Javno komunalno preduzeće „10. oktobar“ Barajevo počelo je distribuciju kanti za smeće po domaćinstvima. Dosadašnja praksa da se kućno smeće odlaže isključivo u kontejnere nije se pokazala kao najbolje rešenje,pa je opština odlučila da se smeće ubuduće odlaže i u kante koje će biti podeljene domaćinstvima. Ovih dana počela je realizacija ove odluke a kante se prvo dele domaćinstvima u naselju Trebež i duž Ripanjskog puta.
- Podelom kanti za smeće po domaćinstvima nastojimo da ovu uslugu podignemo na viši nivo, kaže Predrag Pavlović, direktor JKP „10. oktobar“. Počeli smo od naselja Trebež  a reakcija građana je pozitivna i oni za ovu našu akciju imaju uglavnom samo pozitivne komentare. Zato ćemo nastaviti sa ovim poslom i u drugim mesnim zajednicama, a prioritet će nam biti naselja duž Ibarske magistrale.
Iz Javnog komunalnog preduzeća mole građane za razumevanje i pozivaju ih da ukoliko bude problema u realizaciji ove akcije to prijave kako bi se svi eventualni propusti blagovremeno otklonili.

Nazad

KURSNA LISTA

Datum: 21. Novembar 2017.
chfCHF 113.47
gbpGBP 144.68
usdUSD 111.65
eurEUR 123.34
Izvor: Hypo Group Alpe Adria
Baner_INF_cir.gif

Baner_SPORT_47051.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Barajevski_glasnik.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_poljoprivreda.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

Baner_web_gis5.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati