pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

PREDSEDNIK OPŠTINE PRIMIO SPORTISTE

 
20180523_Predsednik_i_stonoteniseri_02.JPG

Predsednik Gradske opštine Barajevo Slobodan Bata Adamović i član Veća Gradske opštine Barajevo zadužen za sport Ivan Vasiljević danas su razgovarali sa predstavnicima Stonoteniskog kluba „Barajevo“ i Košarkaškog kluba „Barajevo“, koji po ostvarenim rezultatima spadaju među najuspešnije sportske klubove na teritoriji naše opštine.
Predsednik Stonoteniskog kluba „Barajevo“ Ljubiša Petrović je upoznao predsednika opštine sa tekućim aktivnostima kluba kao i sa zavidnim rezultatima koje su ostvarile prisutne stonoteniserke. Milica Jovičić je članica ekipe koja je uspela da obezbedi opstanak u prvoj ligi, i koja će u sledećoj takmičarskoj sezoni nastaviti da brani boje Barajeva u jakoj konkurenciji najboljih klubova Srbije. Devojčice, Dušica Todorović i Tijana Tintor  se ekipno takmiče u drugoj ligi, trenutno se bore za osvajanje drugog mesta, a u pojedinačnoj konkurenciji imaju odlične rezultate u okviru „TOP 12“ takmičenja. Dečaci zauzimaju osmo mesto u regionalnoj ligi.
Predsednik opštine je čestitao i zahvalio članovima Stonoteniskog kluba na ostvarenim rezultatima i naglasio da će Gradska opština Barajevo, kao i do sada, nastaviti sa nesebičnom podrškom svim našim uspešnim spotistima.

Košarkaški klub „Barajevo“ u svom sastavu ima pet selekcija i košarkašku školu, i uspešno nastupa u takmičenjima pod okriljem Košarkaškog saveza Beograda. Seniori trenutno,  u završnici sezone i u jakoj konkurenciji zauzimaju četvrto mesto.
Predstavnici Košarkaškog kluba „Barajevo“, sportski direktor i trener Nenad Skoknić, kapiten i trener mlađih selekcija Nenad Jevtić, igrači Lazar Simić i Miloš Petrović, upoznali su sa svojim aktivnostima predsednika opštine Slobodana Batu Adamovića, koji je najavio nastavak podrške u narednom periodu.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati