pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

VELIKE ŠTETE OD NEVREMENA U BARAJEVU

 
20180630_Poplava_29062018_40.JPG

Obilne padavine u popodnevnim časovima 29. juna su izazvale velike štete na infrastrukturnim objektima i drugim građevinskim objektima i poljoprivrednim dobrima u opštini Barajevo.
Štab za vanredne situacije GO Barajevo je u stalnom zasedanju, obrazovane su komisije za evidentiranje štete na svim dobrima. U toku je prikupljanje relevantnih podataka za procenu ukupne štete na području opštine. Veliki problem je izazvala je voda koja je prodrla u zgradu opštine, što je dovelo do prekida u snabdevanju električnom energijom, a i vozila Gradske opštine Barajevo su značajno oštećena u iznenadnoj bujici.
U pomoć su pritekli predstavnici Gradskog štaba za vanredne situacije, vrlo brzo je obezbeđena pomoć u materijano tehničkim sredstvima, uključujući radne mašine za uklanjanje prepreka na saobraćajnicama i hitne intervencije radi zaštite ljudskih života i imovine veće vrednosti.
Takođe obezbeđena su vozila za prevoz komisija za evidentiranje šteta na dobrima, a u pomoć su pritekle gradske insititucije, Gradska uprava i Direkcija za imovinu Grada Beograda. U narednih nekoliko dana cilj je da se izvrši popis celokupne štete, a već u ponedeljak biće objavljena preliminarna procena.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_10mm_desno_LAT3.jpg

Baner_10mm_desno_LAT4.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_prijava_stete2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati