pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

IZGRADNjA OBJEKATA NOVOG CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I DNEVNOG BORAVKA ZA DECU OMETENU U RAZVOJU POČINjE SLEDEĆE GODINE U NASELjU GAJ

 
Centar_Naselje_Glavna.JPG

Predsednik Gradske opštine Barajevo Slobodan Bata Adamović sa svojim saradnicima i predstavnici Sekretarjata za socijalnu zaštitu Grada Beograda  su danas obišli lokaciju za izgradnju  zgrade novog  Centra za socijalni rad sa dnevnim boravkom  za odrasla i stara lica u Barajevu u Naselju Gaj, kao i  lokaciju za izgradnju Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju takođe u ovoj mesnoj zajednici.
Planom Generalne regulacije definisane su lokacije za izgradnju  Centra za socijalni rad sa dnevnim boravkom  za odrasla i stara lica  i Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju u Naselju Gaj čime su se stvorili uslovi da izgradnja ovih objekata uđe u proceduru dobijanja lokacijskih uslova i građevinske dozvole  a sama izgradnja započne u prvoj polovini sledeće godine. Postojeći Gradski centar za socijalni rad – Odeljenje u Barajevu, u ulici Svetosavska br. 87/b, površine oko 314 m2  a koji se nalazi u okviru autobuske stanice „Lasta“ realizacijom ovog  Plana biće  izmešten na novu lokaciju. Ceo projekat izgradnje ova dva veoma bitna objekta finansiraće se iz budžeta Grada Beograda.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_dostava2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati