pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

POČELA PODELA TABLETA BARAJEVSKIM OSNOVCIMA

 
241407936_2996061094045353_5860451073025713408_n.jpg

Danas je počela podela tableta učenicima od trećeg do šestog razreda kao i laptopova nastavnicima u svim osnovnim školama i područnim odeljenjima na teritoriji naše opštine.
Početku podele u OŠ „Pavle Popović” u Vraniću prisustvovali su predsednik opštine Slobodan Adamović i pomoćnik predsednika Milomir Mihailović, a u OŠ „Knez Sima Marković”članovi Veća Nenad Savić i Jelena Janković.
"Posebno mi je drago što sam deo početka jedne nove digitalne ere obrazovanja u našim školama i to ne samo kao predsedniku, već pre svega kao roditelju, jer znam koliko je važno rasteretiti kućni budžet u septembru.
Takođe, želim da zahvalim Gradu Beogradu, što je odvojio sredstva i pokrenuo jedan ovako značajan projekat, koji svoj deci pruža podršku i jednake mogućnosti za obrazovanje.
Siguran sam da će se investicije poput ove u budućnosti pokazati više nego opravdanim, jer jedino ulaganja u buduće generacije mogu dati ozbiljne rezultate na dugoročnom planu i nepogrešivo doprineti opštem društvenom razvoju jedne zemlje.
Želim vam pre svega da budete zdravi, da postanete dobri i uspešni mladi ljudi i da u danima koji su pred vama iskoristite svoje kapacitete na pravi način i budete ponos, kako svoje opštine, tako i Grada Beograda i čitave države”, rekao je predsednik Adamović.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

e_gradjanin.jpg

Baner_KI2.jpg

baner_jrasveta2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati