pic_flash_box_1.jpg
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

OD 25. NOVEMBRA POČINjE ZAKLjUČENjE UGOVORA ZA PRIKLjUČENjE GRAĐANA ARNAJEVA I ROŽANACA NA GRADSKU VODOVODNU MREŽU

 
Voda_01.jpg

Na osnivu zahteva rukovodstva GO Barajevo, Nadzorni odbor JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ doneo je odluku o uslovima za priključenje građana Arnajeva i Rožanaca na gradsku vodovodnu mrežu.
Odlukom je definisano da se građanima odobrava plaćanje naknade za priključenje iz važećeg Cenovnika radova i usluga, na 60 mesečnih rata.
Ova odluka će važiti za građane koji preko Gradske opštine Barajevo, Službi tehničke dokumentacije JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ podnesu zahtev za priključenje i koji do 30.09.2022 godine sa JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija zaključe Ugovor o regulisanju međusobnih prava i obaveza povodom priključenja kućnih instalacija na gradsku vodovodnu mrežu.
Priključenje na gradsku vodovodnu mrežu vrši se prema Tehničkim uslovima JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ koji su u potpunosti usklađeni sa Zakonom.
Potrebnu dokumentaciju od građana prikupljaće zaposleni u  Upravi GO Barajevo u prostorijama mesnih kancelarija Arnajeva i Rožanaca.
Podaci se overavaju u gradskoj opštini Barajevo i dostavljaljju JKP“Beogradski vodovod i kanalizacija“ za pripremu ugovora koji će se sa građanima zaključivati u mesnim kancelarijama.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

baner_jrasveta2.jpg

baner_eldoc2.jpg

Baner_dostava2.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

BIC_LOGO_cirilica_baner.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati