pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

NAGRAĐENI NAJBOLjI UČENICI OSNOVNIH ŠKOLA SA TERITORIJE OPŠTINE BARAJEVO

 
DSC_0440_resize.JPG

Veće Gradske opštine Barajevo donelo je odluku o nagrađivanju učenika završnih razreda osnovnih škola sa teritorije naše opštine koji su nosioci priznanja „učenik generacije“ i „Vukove diplome“ za školsku 2021/2022 godinu.
Lap top računare, kao učenici generacije, dobili su Jana Simonović iz Osnovne škole „Knez Sima Marković“ – Barajevo kao i Kristina Vesić učenica Osnovne škole “Pavle Popović“ iz Vranića.
Tablet računarima, kao nosioci „Vukove diplome“, nagrađeni su učenici OŠ “Knez Sima Marković“:Bogdan Maksimović, Milana Drača, Jelena Jevrić, Nikolina Mladenović, Katarina Tomić, Jelena Gajić, Luka Radić, Jelena Staletović, Mina Danić, Aleksandra Stefanović, Todor Svilarević, Pavle Paldrmić, Anka Milošević, Nebojša Drača, Lazar Vranješ, Dragana Antić, Anđela Minić, Sonja Stević, Brandon Prodan Horne i Tatjana Arsenijević kao i .Luka Tomašević učenik OŠ “Pavle Popović“,  Nagrade najboljim učenicima uručili su Slobodan Bata Adamović predsednik GO Barajevo i Darko Paunović predsednik Skupštine Gradske opštine Barajevo.
Predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović je u ime opštine i u svoje ime čestitao učenicima na ostvarenim rezultatima, poželeo im još mnogo uspeha i zahvalila se roditeljima i nastavnicima, na podršci ovoj talentovanoj deci.
Posvetiti pažnju, prepoznati i podržavati talenat koji se krije u učenicima je, kako je naglasio Adamović, izuzetno plemenit cilj i zadatak koji može poslužiti kao primer celom našem društvu.
Ova deca su pravi ponos Barajeva, i po mojim nadanjima to su ti učeni i talentovani mladi ljudi čistih srca koji će izgraditi jednu lepšu i bolju budućnost – rekao je Adamović.

Nazad
Anketa_saobracaj_2022_17021.jpg

Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Baner_CZK.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

pic_banner_4.gif

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati