pic_flash_box_kml.png
pic_flash_box_jn.jpg
pic_flash_box_urb_84038.jpg

ODRŽANA MANIFESTACIJA POLIGON SPRETNOSTI U OŠ “PAVLE POPOVIĆ” U VRANIĆU

 
Poligon_22_g.jpg

Osnovna škola “Pavle Popović” u Vraniću danas je bila domaćin sportske manifestacije “Poligon spretnosti 3”, na kojoj je učestvovalo 16 beogradskih škola.
Manifestaciju kojoj su prisustvovali gospodin Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, gospođa Vesna Vidović, zamenica gradonačelnika i gradski sekretar za obrazovanje, gospodin Nenad Radić, otvorio je predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović.
Adamović je pozdravio sve goste i učesnike manifestacije, zahvalio se direktorki škole na odličnoj organizaciji i angažovanju i dodao:
“Poligon spretnosti se, sada slobodno mogu reći, već tradicionalno organizuje u Vraniću i meni je izuzetno drago da kao opština možemo na ovaj način da podržimo i promovišemo razvoj i usavršavanje motoričkih znanja, spretnosti i koordinacije. Ovo je lmeni lično jedan od najdražih projekata ,koji se finansiraju iz budžeta opštine, jer smatram da je izuzetno važno da u doba interneta i mobilnih telefona kod dece podstičemo ne samo fizički, već i socijalni razvoj kao i osećaj za druženje i zajedništvo”.
Predsednik je takođe istakao da će opština i dalje nastaviti da podržava manifestacije ovog karaktera, dok je direktorka škole Jela Stevanović u svom obraćanju naglasila da će ona i njen tim dati sve od sebe da ova manifestacije postane tradicionalna i da će iz godine u godinu okuplati sve veći broj dece iz cele Srbije.

Nazad
Baner_10mm_desno_LAT2.jpg

Baner_10mm_desno_LAT.jpg

pic_flash_box_1.jpg

baner_jrasveta2.jpg

Baner_KI2.jpg

e_gradjanin.jpg

Logo_JPEG.jpg

Baner_CZK.jpg

Baner_INF_cir_25406.gif

Baner_vodic2.jpg

Baner_kodeks.jpg

Baner_glasnik2.jpg

Baner_Ministarstvo_odbrane_ok.jpg

Baner_Dobra_uprava.jpg

Baner_Direkcija_za_javni_prevoz_16680.jpg

pic_banner_4.gif

pic_banner_1.gif

pic_banner_2.gif

EUNET_baner_OK.jpg

Imate problem iz nadležnosti opštine Barajevo ili predloge za njeno bolje funkcionisanje?

questionservis48 sati